Sphera verdamper BB

FOTO/7336.JPG
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

  • 8338
SPHERA BB is een verstuiver van essentiële oliën die speciaal ontworpen werd voor...meer
Productinformatie "Sphera verdamper BB"
SPHERA BB is een verstuiver van essentiële oliën die speciaal ontworpen werd voor babyleefruimten. Met deze veilige en gebruiksvriendelijke ultrasone verstuiver kunnen sommige essentiële oliën (CGEO- van de hoogste kwaliteit) zonder gevaar worden verspreid voor het comfort van de allerkleinsten.

Voordelen?:
Gezondere lucht voor baby’s?: door niet-waarneembare trillingen worden de essentiële oliën gemengd in water en verspreid in de vorm van een weldadige aromatische nevel. De lucht wordt tegelijk bevochtigd en gezuiverd. Koude, veilige en doeltreffende verspreiding.
Eenvoudig gebruik en gemakkelijk onderhoud. Het toestel licht op dankzij een heel zachte LED-verlichting.
Een vriendelijke metgezel?: de « waaklamp » - functie en het sympathieke design maken van SPHERA BB een erg nuttig dagelijks gebruiksvoorwerp.


Technische gegevens:
- Hout en onbreekbaar plastic
- Geruisloos
- Werkt op het elektriciteitsnet
- Automatische of manuele uitschakeling
- Luchtbevochtiger
- Waaklamp / witte LED-sfeerverlichting

Gebruiksaanwijzing

Vanaf 3 maanden:
Om baby een goede slaap te bezorgen en rustig te laten inslapen, verspreidt u 3 druppels van PranaBB « Slaap » verstuivingsmengsel van Pranarôm 30 minuten lang in de babykamer vóór het slapengaan.
Om de lucht te zuiveren die baby inademt, verspreidt u 3 druppels van PranaBB « Zuivering » verstuivingsmengsel van Pranarôm 30 minuten lang in de babykamer vóór het slapengaan.
Om muggen weg te houden en baby tegen indringers te beschermen, verspreidt u 3 druppels van PranaBB « Muggen » verstuivingsmengsel van Pranarôm 30 minuten lang in de babykamer vóór het slapengaan.