Filters sluiten
van tot
1 van 10
Geen resultaten gevonden voor de filter!
FOTO/6745.jpg A Clinical guide to Chin Herbs
Hardcover book 294 pages ISBN 9780443046803 Includes With index With appendix Clinical Guide to Chinese Herbs & Formulae By (author) Songyu Chen By (author) Fei Li Two professors from Nanjing CTCM compiled this text specifically for...
FOTO/6876.JPG Abena nitril blauw Excellent
Toepassingen Nitril - Voor werkzaamheden met bloed en andere lichaamsvloeistoffen - Voor omgaan met geneesmiddelen, waaronder cytostacia en hormooncrème - Voor verzorgende werkzaamheden. - Voor personeel en/ of patiënten met een...
FOTO/7837.JPG Abena Nitril Classic
Toepassingen Nitril - Voor werkzaamheden met bloed en andere lichaamsvloeistoffen - Voor omgaan met geneesmiddelen, waaronder cytostacia en hormooncrème - Voor verzorgende werkzaamheden. - Voor personeel en/ of patiënten met een...
FOTO/6753.JPG Abena nitril wit Excellent
Toepassingen Nitril - Voor werkzaamheden met bloed en andere lichaamsvloeistoffen - Voor omgaan met geneesmiddelen, waaronder cytostacia en hormooncrème - Voor verzorgende werkzaamheden. - Voor personeel en/ of patiënten met een...
FOTO/6431.jpg Accu-band 6000 gauss 12st
De 6000 gauss accu-band is een zeer sterke permanente magneet met 24K vergulsel 12 stuks.
FOTO/989.jpg Accu-band 800 gauss 24st
Barium Ferritte 800 Gauss 24 stuks Accu-band magneet zorgt voor een constante druk en een constant magnetischveld van 800 gauss, dus geeft een continue stimulatie op schouder, arm, been of waar u de accu-band ook plaatst.
FOTO/994.jpg Accu-band 800 gauss verguld 24st
Barium Ferrite 800 Gauss verguld 24 stuks Is het zelfde als de Accu-Band 800 gauss doch met een laagje vergulsel, voor mensen die eventueel allergisch reageren op de normale accu-band.
FOTO/6432.jpg Accu-band 9000 gauss 12st
De 9000 gauss accu-band is een zeer sterke permanente magneet met 24K vergulsel 12 stuks
FOTO/6744.jpg Acup & Moxibustion a guide
Published 1998 Hardcover book 151 pages ISBN 9780443045561 Acupuncture & Moxibustion: Guide Clinical Practice By (author) Bernard Auteroche By (author) et al Replete with careful drawings and step-by-step guidelines, this text has great...
FOTO/6741.jpg Acup. Energetics Helms
Hardcover book, 759 pages Published: 1996 Auteur: HELMS J, ISBN: 1572507063 Including: Index ~ Bibliography ~ Footnotes ~ Glossary ~ Appendix ~ Photographs ~ Illustrations More: Acupuncture, General Helms offers a valuable exposition of...
FOTO/6749.jpg Acup. in Practice beyond points
Butterworth-Heinemann | 160 pages | English | 2001 | ISBN: 075065242X Practical manual explains how acupuncture can be used to provide safe and effective treatment for those disorders for which it is effective. For practitioners....
FOTO/6647.jpg Acup. Trigger Points Baldry
Published 2004 Hardcover book 347 pages ISBN 9780443066443 Includes With index Illustrations: Moderate Acupuncture, Trigger Points, and Musculoskeletal Pain 3rd By (author) P E Baldry In this text, musculoskeletal or myofascial pain,...
FOTO/6820.jpg Acupressure Atlas
Published 2008 Trade paperback book 238 pages ISBN 9781594772078 Includes With index With bibliography With appendix With photographs Illustrations: Exceptional full color photo illustrations Acupressure Atlas By (author) Bernard Kolster...
FOTO/7368.JPG Acupuncture A Scientific Appraisal
Synopsis A new text examining acupuncture from a scientific standpoint. Related titles in the growing Butterworth Heinemann list include: 'Complementary Medicine: an objective appraisal' and 'Homoeopathy: a critical appraisal', both of...
FOTO/6645.jpg Acupuncture Channels & Points
Published 2008 Trade paperback book 264 pages ISBN 9780729538664 Includes With index With appendix Illustrations: Signficant Acupuncture Channels and Points By (author) Joan Campbell This easy to follow primer is suitable for beginning...
FOTO/6740.jpg Acupuncture Core Therapy
Published 2007 Trade paperback book 212 pages ISBN 9780912111896 Includes With index With bibliography With footnotes With glossary With appendix With photographs Illustrations: Exceptional Acupuncture Core Therapy By (author) Shoji...
FOTO/agiscop.JPG Agiscop D
TECHNICAL CHARACTERISTICS STIMULATION Number of channels : 4 electrically insulated channels (8 needles or electrodes) divided into two groups Type of current : alternating, pulsed with a mean value of zero Form of pulses : asymmetrical...
FOTO/126.jpg Agrimony 20ml
AGRIMONY (Agrimonie/Agrimony eupatoria) Sleutelwoorden: verbergen problemen achter luchthartigheid. Agrimony is voor mensen die veelal zorgeloos overkomen, met goed gevoel voor humor. Hun ‘joie de vivre’ is echter een dekmantel voor...
FOTO/1125.jpg Alcohol Podior 80%
Toelatingen Biociden Zoals bekend zijn alle desinfectievloeistoffen in 2009 door Reymerink aangemeld als biocide bij het Ctgb in Wageningen. - Ivm de verkregen toelatingen zijn e/o worden de etiketten aangepast. Oa het toelatingsnummer,...
FOTO/7157.JPG Alles over homeopathie
ISBN10: 9038914857 Uitgeverij: Atrium / Parragon Auteur: Vithoulkas, G. Productmodel: Gebonden Pagina's: 159 Omschrijving: In Alles over homeopathie wordt een heldere inleiding gepresenteerd tot een geneeswijze die is gebaseerd op het...
FOTO/hydro.JPG Amandel Basis olie
mandel, zoete (Prunus amygdalus var. dulcis) Dé meest gebruikte olie voor massage en lichaamsverzorging. De geurloze (of licht naar marsepein ruikende ) zoete amandelolie is tamelijk vet van textuur waardoor de olie zo geschikt is als...
FOTO/chi10ml.JPG Anijs groen clt 10ml
Dit warmteminnende eenjarige kruid geeft aan het eind van de zomer zaden die een fantastisch geurend olie opleveren: zoet, verwarmend, kruidig en krachtiger dan de olie van de steranijs. Het verfrist de lucht en maskeert onprettige...
FOTO/6531.jpg Apparaat ES-130
For busy clinics that require multiple units Well suited for out of office use Low/High intensity settings Built in battery checker Feature High Performance and Versatility Low/High intensity settings Frequency selector offers a complete...
FOTO/hydro.JPG Arnica 10% maceraat 100ml
Arnica 10 % (Arnica montana) - EKO Arnica essentiële olie is (bijna) niet op de markt verkrijgbaar, maar dit maceraat is een goede vervanger. De bloemhoofdjes worden geweekt in olijfolie waarbij de vetoplosbare delen van de arnica aan de...
FOTO/8212.jpg Aromalogica Chill
De aromaverdamper Chill combineert 3 zeer nuttige functies. Door ultrasone techniek wordt het water met de etherische olie verdeeld in miljoenen micro deeltjes. Een zeer fijne waterdamp ontstaat en komt als een mist uit de...
FOTO/7659.JPG Aromalogica Dreams
Gemaakt van lichtdoorlatend melkglas en voorzien van instelbare kleuren licht. Dit 3 in 1 Chi-product combineert 3 zeer nuttige functies. Het verdampt essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch effect ontstaat, afhankelijk van de...
FOTO/FAIR.JPG Aromalogica F'AIR
e Aromalogica F'AIR is de nieuwste aromaverdamper! Een praktisch stekkermodel voor ruimtes tot 20m2 zoals de slaapkamer, hal of badkamer. Druppel jouw favoriete essentiële olie in het schaaltje en geniet van de heerlijke geuren!
FOTO/6473.jpg Aromassage nr 1 Basic 2
Neutrale huidolie en massageolie. Duet van jojoba en amandelolie. Een neutrale massage - en huidolie die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Door de combinatie van zoete amandelolie met jojoba is een goede geurneutrale olie...
FOTO/6400.jpg Aromassage nr 2 neck/schoulder
is een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij. In het mengsel van nek/schouder zitten een aantal zeer ontkrampende essentiële oliën zoals zoete marjolein en roomse kamille en de verfrissende werking van...
FOTO/6401.jpg Aromassage nr 3 back/arm
is een effectieve massageolie bij typische rugklachten en armproblemen. De basis wordt gevormd door amandelolie, St. Janskruid maceraat en jojobaolie. Aan deze basis zijn essentiële oliën toegevoegd: geranium pakt de pijn en de kramp aan...
FOTO/6402.jpg Aromassage nr 4 warming up
stimuleert de spieren en de gewrichten om op te warmen en om power te krijgen in de spieren. De basis wordt gevormd door Basic2: amandelolie en jojobaolie de toegevoegde essentiële olie van rozemarijn is algemeen stimulerend en bevordert...
FOTO/6404.jpg Aromassage nr 5 cool recovery
Voor na het sporten: verfrist de huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De basis bestaat uit zoete amandel, jojobaolie en een bekend spiertonicum: arnica maceraat. De essentiële olie van citroen zorgt voor een goede circulatie en...
FOTO/395.jpg Aromassage nr 6 citrusfun
Een heerlijke frisse, luchtige, fruitige, feestelijke en vrolijke massageolie. Deze olie kun je voor iedereen gebruiken. Voor mensen die een beetje depressief zijn maakt deze massage olie alles wat lichter en zonniger. Deze olie laat je...
FOTO/6403.jpg Aromassage nr 7 Fun Flowers
Deze massageolie is een heerlijke relaxolie met een heerlijke volle bloemengeur. De basis wordt gevormd door de zoete amandel- en jojobaolie van de Basic2. Hier zijn bloemige essentiële oliën aan toegevoegd: van pure rozenolie en jasmijn...
FOTO/397.jpg Aromassage nr 8 roses
is een even simpele als unieke combinatie van de pure essentiële olie van roos en de huidverzorgende amandel- en jojobaolie. Pure verwennerij voor iedere huid maar speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de babyhuid, de oudere huid en...
FOTO/663.JPG Aromastone wit
De Aroma-Stone is gemakkelijk te gebruiken. Stop de stekker in het stopcontact en druppel wat olie op de steen. Het duurt een paar minuten voordat hij warm is en dan kan de Aroma-Stone aan worden gelaten. De steen is gemakkelijk met een...
FOTO/7160.JPG Aromatherapie handboek
ISBN10: 9789063787752 Uitgeverij: Schors Auteur: Moen, M. Productmodel: Paperback Pagina's: 278 Een actueel, uitgebreid en verantwoord naslagwerk waarin alle relevante informatie met betrekking tot aromatherapie aan bod komt. In dit...
FOTO/6942.jpg Aromatherapy for health professiona
Trade paperback book 416 pages ISBN 9780443101342 142 illustrations Aromatherapy for Health Professionals 3rd Edition 2008 By (author) Shirley Price By (author) Len Price Here are the theoretical and practical aspects of aromatherapy...
FOTO/6088.jpg ASP CLASSIC
The ASP Original needle is composed of a small stainless steel needle housed in a plastic injector. This injector allows the practitioner to grasp and easily and precisely implant the needle into the patient's ear. The needle inserted...
FOTO/127.jpg Aspen 20ml
ASPEN (Ratelpopulier / Populus tremula) Sleutelwoorden: angst en vrees zonder aanwijsbare reden. Aspen is bedoeld voor mensen die plotseling worden overrompeld door angst en bezorgdheid zonder speciale aanleiding of reden. Daardoor...
FOTO/2723.JPG Atlas van de anatomie dl 2 sesam
Deel 2 beschrijft de macroscopische en de microscopische anatomie van de inwendige organen. Zowel de topografie als de functie van het orgaan komt daarbij aan bod. Inwendige organen is onlangs uitgebreid met een gedetailleerd hoofdstuk...
FOTO/2724.JPG Atlas van de anatomie dl 3 sesam
Deel 3 behandelt de ontwikkeling, bouw en functionele organisatie van de verschillende delen van het zenuwstelsel en de zintuigen. Ook is er aandacht voor embryologie, motoriek en nieuwe technieken op het gebied van neuroanatomisch...
FOTO/6034.jpg Auriculo Terapia kaart A2
Een lokalisatie van de punten op het oor met de latijnse namen groot geschreven, waaronder de vertaling in nederlands, frans, duits en engels klein geschrevenen. De meeste corresponderende organen/lichaamsdelen zijn ook afgebeeld.
FOTO/66.jpg AWQ-104E stimulator
New, improved, portable acupunctoscope and with four outputs. Features include: Four (4) output channels New IC circuitry, no cross over Polarity reversal switch for each channel Sensitive point location with both light and sound...
FOTO/6894.jpg AWQ-105 naald stimulator
The AWQ-105 Pro is the newest electro-therapy unit in the AWQ line, featuring 4 e-stim output channels and an additional channel dedicated to the search-to-treat probe. The 4 e-stim channels are separated into two groups (group 1 -...
1 van 10